200g fidea fiarta si scursa , 200g carne, 1 ceapa, 1 ou, verdeata tocata, sare, menta, 1 felie de paine, 2 linguri ulei, 2 linguri pesmet, 1 ceasca smantana.
Se spala fideaua dupa ce a fost fiarta bine, se scurge si se imparte in doua. Jumatate se pune in forma cu ulei si tapetata cu pesmet.
Carnea se da prin masina de tocat cu ceapa si painea, apoi se caleste cu putin ulei pana scade zeama. Se trage cratita de pe foc, se sareaza, se amesteca oul si verdeata tocata, se pune menta. Amestecul de carne se pune peste fidea.
Se acopera cu restul de fidea si se adauga smantana. Se pune la cuptor pentru 30 minute.
Musaca de fidea, a la Babytza
Publicat de
Mamici sept-oct 2008
on duminică, 7 martie 2010
Etichete:
retete
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu