RSS

Biscuiti sarati a la marinush

1 cana fulgi de ovaz
1 cana faina integrala
3 ling. seminte de floarea-soarelui
3 ling susan
3 ling seminte de in
1 ling chimen
50 ml ulei
1 l-ta sare

Fulgii de ovaz si semintele se dau prin rasnita pentru a se obtine o pulbere fina. Se amesteca cu sarea, uleiul si cca 1 cana apa. Aluatul rezultat se framanta bine, la nevoie se mai adauga apa. Se presara faina pe masa sau planseta, si se intinde o foaie din care se vor decupa biscuitii. Acestia se aseaza in tava mare de la aragaz si se inteapa in cateva locuri cu furculita. Se da tava la cuptor, la foc potrivit; dupa 20 min, se intorc si pe partea cealalta. Dupa 15 minute sunt gata.

Tip: merge si faina alba, intra puutin mai multa, se vede dupa cum cere aluatul. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu