Se separa 4 oua ,
Se bat galbenusurile la mixer bine bine cu 7 lg zahar
Se adauga 2 cutii de mascarpone de 250g si se mixeaza bine, apoi se dau deoparte.
In alt vas se mixeaza albusurile bine si se adauga 200g frisca (se poate folosi de orice fel, de exemplu cea lichida de ladorna rosie care nu este vegetala) si un plic de praf frisca de la dr oetcker. Trebuie batute pana se intareste amestecul.
Intr-o tava se aseaza fursecurile muiate in cafea. E nevoie dee un pachet mare de savoiardi de 400g si o stacana mare de cafea (se poate face cu ness).
Se pune deci un rand de fursecuri, unul de crema, iar unul de fursecuri si tot asa ultimul trebuie sa fie crema si apoi cerni deasupra multa cacao si se da la rece 5 ore.
Tips:
Se pot folosi essente dupa gusr.
Pentru o crema teapana se pune un plic de gelatina .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu