- 500 g. branza dulce de vaci
- 6 linguri de gris (mai nou, inlocuit cu orez fiert, la ochi)
- 4 oua intregi
- 3 linguri suc de portocale
- 2 linguri de miere
- 4 plicuri de zahar vanilinat
- 1 lingurita praf de copt
- fructe (ce te lasa inspiratia)
Se amesteca branza, sucul de portocale, ouale, mierea, zaharul si praful de copt cu blenderul, pana devin o pasta omogena. Se adauga grisul - trebuie sa se obtina o consistenta asemanatoare unei smantane mai groase. Se aseaza acest maglavais intr-un vas Jena uns cu unt. Fructele se taie rondele/felii/cuburi subtiri si se aseaza in vas in picioare, ca si tiglele de pe acoperis, una langa alta, cat mai dese.
Se dau la cuptor la 200 grade, timp de aprox. 30 min. (pana prinde un pic de culoare).
NB: cu orez fiert iese mai pufoasa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu