RSS

Sufleu cu carne, paste si praz a la babymom75

Ingrediente:

- 400g carne tocata de porc/amestec;

- 1 pachet paste ( din acelea patrate late );

- 1 borcan ciuperci;

- 1 morcov ras;

- 1 fir de praz;

- 1 ardei ( preferabil rosu );

- 3-4 oua;

- 2-3 linguri smantana;

- bulion, sare, piper, ulei.

Se taie prazul rondele, ardeiul cubulete si se pun la calit in putin ulei impreuna cu morcovul ras; dupa 1-2 min. se adauga si carnea tocata si se lasa impreuna in suc propriu pana scade apa; la sfarsit se adauga si cipercile maruntite/intregi, dupa preferinta si bulionul ( nu mult, 2-3 linguri ), lasandu-le inca putin sa dea inca un clocot impreuna.

Separat se fierb pastele, se scurg, se amesteca cu maglavaisul rezultat mai sus, se pune totul intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Se amesteca ( cu blenderul ) ouale, smantana, sare si piper dupa gust (+/- oregano/busuioc ), se toarna peste compozitia din vas si se dau la cuptor pana se rumenesc usor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu