RSS

Sufleu de dovlecel a la Nocom

Sufleul il fac asa. Fierb un dovlecel mare si apoi il scurg bine de tot de apa. il las si 2-3 ore sa se scurga bine.... intr-un vas fac un sos alb din unt, faina si lapte un pic grosut. apoi pun in el cascaval ras, 2 galbenusuri de ou si le amestec bine cu dovleceii pasati in prealabil cu furculita. Dupa ce am amestecat tot pun si un albus de ou batut spuma (dr ne-a spus ca e voie preparat asa, chiar inainte de 1 an), le pun intr-un vas de yena si le bag la cuptot cam 1 ora la 150 grade.Ficatul il fierb in lapte si la sfarsit amestec portia fetei cu juma de ficat!Sper ca am reusit sa scriu reteta astfel incat s-o intelegi, nu ma prea pricep la chestii de-astea...Sper sa le placa fetelor, a fost mancarea preferata a lui Matei vreo 2 ani de zile!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu